Spesialister på råbygg i betongelementer

Etablering

Bergen Montering AS ble etablert høsten 2002 for å drive virksomhet innen byggmontering, kranutleie, liftutleie, transport og spedisjon. Selskapet startet forsiktig opp med 5 ansatte og 1 ny ATF 80 tonns mobilkran. Timingen var god med bra tilgang på arbeid. Selskapet vokste seg større, anskaffet seg flere mobilkraner, trekkvogner med henger, montasjebiler og fikk flere ansatte. Bergen Montering fikk sentralt godkjenning og ble medlem av Betongelementforeningen, nå Betong Norge. Omsetningen økte fra 9 MNOK i 2003 til 25 MNOK i 2007, som ble toppåret den gang.

Seriøs aktør

Bergen Montering er allsidige og en seriøs aktør med lang erfaring fra prefab markedet. Siden starten har vi løst utallige prosjekter i ulike størrelser, omfang og kompleksitet. Noen nærmest umulig oppdrag som vi i fellesskap likevel har løst.

I dag kan vi trygt si at vi er spesialister på montering av råbygg i betongelementer og stål, samt bruer av betongelementer. Vi kan også i samarbeid med andre tilby levering og transport av betongelementer, i tillegg til selve montasjen.