Bergen Montering - Vi tar de umulige oppdragene

Bergen Montering AS ble etablert høsten 2002, og har siden den gang gjennomført utallige mulige og en del nærmest umulige oppdrag som gjør at vi kan slå oss på brystet og være stolte av hva vår bedrift i felleskap har utrettet. Vi har spesialisert oss på montering av råbygg i hovedsakelig betongelementer, stål og limtre. Vi kommer inn i den midtre byggefasen, etter at planering og fundamenter er på plass, og reiser så råbygget slik at det er klart for tømrere og andre håndverkere til å legge siste hånd på verket.

I tillegg til montering av råbygg, leverer og monterer selskapet også broer av prefabrikkerte betongelementer, ofte i samarbeid med andre. Bergen Montering er landsomfattende og har vært med på flere store prosjekter opp gjennom årene. I Bergen kan nevnes Norsk Hydro/Statoil- bygget på Sandsli, Rasmussens eiendomsbygg der blant annet Kverneland Bil og NCC holder til i Fjøsangerveien, og det nye politihuset på Nesttun. Selskapet har også hatt en rekke prosjekter utenbys som Vestlia hotell, Dr. Holms Hotel, Kikut fjellandsby på Geilo, ferieleiligheter på Norefjell, og et par mindre prosjekter på Gol/Hemsedal. På østlandsområdet har vi blant annet montert kjøpesenter med boliger på Elverum, Askim og Strømmen, samt boligblokker i Drammen, Jessheim og Ringnes Park i Oslo.

Vi har også hatt prosjekter i Trondheim og oppdrag for Nordlaks i Nord-Norge, samtidig som vi hadde et kjøpesenter med boliger i Stokmarknes og vi har montert nye kaserner på Setermoen.

Det er viktig at en aktør innen vår bransje kan tilpasse seg, og å være god til å samarbeide. Det er vi, og i tillegg til at vi har lang erfaring, er effektive, leveringsdyktige, løsningsorienterte og ikke minst en seriøs aktør med sikkerhet i høysetet. Vi ønsker å være våre oppdragsgiveres naturlige førstevalg på montering av betongelement, broelementer og stålkonstruksjoner.

 Utstyr

  • Tadano Faun mobilkraner 220 tonns, 110 tonns og 100 tonns
  • Liebherr mobilkran 90 tonns (Voss kran)
  • 4 trekkvogner med semihengere og utrekkshengere (32m)
  • Diverse lifter 
  • Stag og støttemateriell
  • Montasjebiler med verktøy

    POSTADRESSE

Hølbekken 116
5262 ARNATVEIT

    BESØKSADRESSE

Arnatveitveien 137
5262 Arnatveit


        Rediger


Vi bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden aksepterer du dette.    Les mer